Nikšić diše za Sofiju (4): Za liječenje prikupljeno preko 35.000 eura
Foto:onogost.me

Nikšić diše za Sofiju (4): Za liječenje prikupljeno preko 35.000 eura

Sofija i njena porodica svoju bitku, definitivno, ne biju sami. Brojni Nikšićani i firme pokazali su to jasno prethodnih dana i čini se kao da je ovaj grad disao i dalje diše za ovu četvorogodišnju djevojčicu i njen oporavak, piše portal Onogošt.

Tako su, prema pisanju tog portala, ovih dana organizovali razne aktivnosti i manifestacije kako bi prikupili što više sredstava, a put ka potrebnih 40.000 za tretmane na klinici "Vukov Centar" u Novom Sadu i odlazak na liječenje metodom presađivanja matičnih ćelija na privatnoj klinici "Liv hospital" u Turskoj, sada je kraći.

Na računu fondacije „Budi human“ za četvorogodišnju Sofiju, koja boluje od  izuzetno rijetkog oboljenja u razvoju mozga – lisencefalije i pored toga se bori sa Westovim sindromom koji spada u najteže oblike epilepsije, trenutno ima preko 35.000.

U tome su prethodnih dana učestvovali Šanta Panta, priredivši dvije predstave i kutijom za donacije - 957 eura, Central perk, konzumacijom specijaliteta, osoblje lokala i gosti 279 eura, zatim NVO „Izvor života“ i hotel Sokoline 1719 eura, zajedno sa osobljem i gostima. Kafe bar Lenoks će 1068 eura usmjeriti kroz emisiju „Dnevnica“, uprava fudbalskog kluba Sutjeska je donirala 450 eura kroz ulaznice sa meča Sutjeska-Dečić, a radnici pekare "Trend" 180 eura.

I vi možete pomoći Sofiji tako što ćete upisati 14 i poslati SMS na 14543, kao i uplatom na žiro račun 520-14661-33 ili devizni račun 520042000000864379.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.