Izbori u Beranama i Ulcinju 4. februara
Filip Vujanović

Odluka Vujanovića

Izbori u Beranama i Ulcinju 4. februara

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović objavio je odluku prema kojoj će se lokalni parlamentarni izbori u Beranama i Ulcinju održati 4. februara.

Za dva mjeseca građani Berane i Ulcinja će birati odbornike za lokalne skupštine.

"Raspisujem izbore za odbornike u Skupštini opštine Ulcinj i Skupštini opštine Berane.Izbori će se održati 4. februara 2018. godine.
Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a objaviće se u „Službenom listu Crne Gore“ i u „Službenom listu Crne Gore – opštinski propisi", navodi se u odluci Vujanovića.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.