Evo šta vašeg muškarca čini ljubomornim
Ilustracija

Provjereno

Evo šta vašeg muškarca čini ljubomornim

Sigurno ti je poznat osjećaj kada te bivši ili sadašnji dečko pravi ljubomornom, a vi želite da preokrenete situaciju u svoju korist.

Evo kako to da uradite:

1. Opusti se i uživaj!

I to u apsolutno svemu! Priušti sebi sve zbog čega se osjećaš dobro. Nova frizura, vikend izvan grada, ludi provod sa prijateljicama. Zrači pozitivnom energijom, to će mu biti privlačno.

2. Ponašaj se nenapadno na društvenim mrežama

U svom malom osvetničkom planu takođe igra značajnu ulogu i to šta ćeš objaviti na društvenim mrežama. Ne pretjeruj, ključ uspjeha je je u tome da se ponašaš neprimjetno. Fotografije na kojima uživaš treba da budu spontane, piše Miss7.

3. Prava tehnika odgovaranja na poruke

Iznenadi ga odgovorima koji su drugačiji nego obično. Ako inače odgovaraš brzo i dugačkim rečenicama, neka ti sada odgovori budu kraći. 

4. Zabavljaj se!

Sve tmurne misli koje ti se vrzmaju u glavi, ne utiču dobro na tebe. Ne dopusti da tvoja sreća zavisi od druge osobe! Izađi, zabavi se, uživaj.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.