Demokrate: DPS je od selotejp partije postao flomaster partija
Demokrate

Odgovorile Đakanoviću

Demokrate: DPS je od selotejp partije postao flomaster partija

Demokratska Crna Gora smatra da je žalosno što se Demokratska partije socijalista (DPS) hvali pobjedom, koja je po njihovom mišljenu, zasnovana na flomasterima i trouglovima, pa od partija koja je do nedavno bila postali su flomaster partija.

Oni su reagovali na tvrdnje člana Izvršnog odbora DPS-a Bojan Đakonovića koji smatra da Demokrate nesvjesni svog mjesta i minorne uloge na crnogorskoj političkoj sceni, pokušavaju optužbama, hiperprodukcijom saopštenja i pres konferencijama da opravdaju svoj poraz na nedavnim lokalnim izborima. 

“Očigledno je da je OKG zvanu DPS posljednje raskrinkavanje kriminalne malverzacije kojom je oštećen budžet Budve za 2 miliona eura zaboljelo i više nego što smo očekivali. I šta drugo mogu politički sponzori kriminalne hobotnice koja je harala Budvom, osim da nemuštim saopštenjima skreću pažnju sa sebe i svojih zlodjela i pohara”, dodaju iz Demokratske Crne Gore.

Demokrate cijene da je za DPS politika otimanje od naroda, a za njih služenje narodu.
“Za vas je politika uzimanje i onoga što vam ne pripada, a za nas je politika odricanje i od onoga što nam pripada kako bismo ličnim primjerom postavljali vrijednosne standarde u politici. Vi slijedite isključivo lični interes i zato uvijek zanijemite kad vas pitamo: jeste li se ikad ičega odrekli u politici?”, pitaju Demokrate.

Optužili su DPS da su “ojadili” primorske opštine, a lokalne uprave na čijem su čelu dovele do njihovog, kako institucionalnog, tako i finansijskog ozdravljenja.

“Iza Demokrata ostaju rezultati i vraćanje povjerenja u politiku. Izvrtanje činjenica je svojstveno funkcionerima DPS-u. Nastavićemo da raskrinkavamo kriminalne malverzacije kojima ste ojadili i poharali Crnu Goru. Vaša sporadična glaskanja tretiramo kao bol zbog razotkrivenog kriminala proizašlog iz vaših redova”, zaključili su iz Demokrata.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.