Starica upala u šahtu i poginula
Ilustracija

Tragedija kod Užica

Starica upala u šahtu i poginula

Danas oko 16 časova, u selu Gorjani nadomak Užica komšije su pronašle tijelo starice Slobodanke Šibalić (74).

Tijelo nesrećne žene nađeno je u dvorišnom šahtu, pa se pretpostavlja da je ona, zbog mraza, željela da zatvori dotok vode na česmi ispred kuće, i da je tom prilikom pala, zadobivši povrede od kojih je preminula.

Tijelo nesrećne žene pronašla je komšinica kada je ušla u Slobodankino dvorište, jer se ona prethodnog dana nije javljala, a svijetlo u kući je bilo upaljeno.

Komšinica je tada ugledala tijelo u šahtu dubokom oko 80 centimetara, pozvala je Hitnu pomoć, ali je do tragičnog ishoda došlo ranije, pa su medicinari samo mogli da konstatuju smrt.

Večernje novosti

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.