Ako se Đukanović kandiduje na predsjedničkim izborima imaće podršku HGI
Marija Vučinović

Vučinović saopštila

Ako se Đukanović kandiduje na predsjedničkim izborima imaće podršku HGI

Predsjednica Hrvatske građanske inicijative (HGI) Marija Vučinović saopštila je da će ta stranka podržati lidera Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića ukoliko bude kandidat vladajuće stranke na predsjedničkim izborima.

Ona je kazala da će HGI podržati kandidata koji će biti jasan u svojim stavovima.

“Ako Đukanovič bude jasan, a vjerujem da hoće, mi ćemo ga podržati. Ja kao predsjednica ću ga podržati, to već sada mogu otvoreno kazati", istakla je Vučinović gostujući u programu kotorskog Skala radija, prenosi portal Vijesti.

Ona je istakla da kandidat za predsjednika koji je neodređen i vodi politiku protiv DPS-a, za nju nije kandidat.

“Izvolite se izjasniti o svojim stavovima, koji je vaš program, kako vi mislite voditi Crnu Goru dalje u budućnost. Da li je to Evropska unija (EU), ili Rusija? Izvolite, odredite put", poručila je Vučinović opozicionim pretendentima na mjesto predsjednika države.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.