Đakonović: Manje demagogije, više istine i činjenica
DPS

Kojim rezultatom su to pobijedili DPS?

Đakonović: Manje demagogije, više istine i činjenica

Politički gubitnici, i dalje nesvjesni svog mjesta i minorne uloge na crnogorskoj političkoj sceni, pokušavaju kroz hiperprodukciju saopštenja, pres konferencija, lansiranjem besmislenih optužbi - da opravdaju svoj poraz, navodi se u saopštenju Bojana Đakonovića, člana Izvršnog odbora DPS-a.

"Ne odgovaramo im kao političarima, jer to nijesu. Ni to što nose zvanja poslanika i odbornika ne daje im profesionalni kapacitet da zasluže toliko priželjkivano poštovanje. Pa čak ne odgovaramo ni njima lično – jer nas lično ne interesuju. Uostalom, sve su im objasnili građani u četiri crnogorske opštine, kada su im jasno saopštili da su se zasitili lažnih Demokrata, njihove demagogije i patetike. Da su prepoznali da se iza populističkih floskula ne krije ništa sem ambicije bez pokrića i puke želje za vlašću", navodi se u saopštenju.

Umjesto odgovora na besmislena pitanja i  teme koje potenciraju - tražimo od njih konkretan odgovor na pitanje, kakvi su zapravo njihovi rezultati u odnosu na Demokratsku partiju socijalista u opštinama u kojima oni, nažalost, čine dio  vlasti.

"U opštinama u kojima su, kako tvrde - pobijedili?! Zašto izbjegavaju odgovor na ovo jednostavno pitanje? Podsjećamo da ih je isto ovo javno pitao i zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković, prije nego što su doživjeli politički debakl na lokalnim izborima. Umjesto traženja alibija za poraz, imate priliku da građanima objasnite kako ste vi to i kojim rezultatom "pobijedili" Demokratsku partiju socijalista? Dakle, manje demagogije a više istine i činjenica", zaključuje se u saopštenju Đakonovića.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.