Obustava saobraćaja prema Budvi mogla bi potrajati do vikenda?
Foto: Cetinjski list

Obustava saobraćaja prema Budvi mogla bi potrajati do vikenda?

Obustava saobraćaja na putu prema Budvi, prema nezvaničnim informacijama, mogla bi potrajati do vikenda.

Kako je Radiju Cetinje saopšteno na licu mjesta, ugradnja ankera i spajder mreža, koje služe da spriječe dalje odrone, počeće sjutra i trajaće nekoliko dana.

Ranije tokom dana, direktor Direkcije za saobraćaj Savo Parača kazao je za Radio Cetinje kako put neće biti u funkciji dok ne bude otklonjena i najmanja opasnost.

-Očekujemo dolazak ekipa koje će ugraditi ankere i spajder mreže, to je posao koji traje nekoliko dana, a saobraćaj ne smijemo pustiti sve dok postoji i najmanja opasnost daljeg obrušavanja - kazao je Parača.

Kako se može uočiti na licu mjesta, kolovoz je uglavnom očišćen, ali i dalje postoji opasnost da se sa kosine u blizini "malog tunela" obruši nestabilni dio kamenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.