Samo jedna kašika ovog prirodnog lijeka će isprazniti vaš stomak
Ilustracija

Samo jedna kašika ovog prirodnog lijeka će isprazniti vaš stomak

Naša crijeva su veoma bitna i trebamo ih s vremena na vrijeme očistiti od otrova koji se nakupljaju u našem organizmu, uslijed konzumiranja raznih namirnica.

Potrebno je da se zdravo hranite, a može vam pomoći ovaj prirodni lijek koji se pokazao veoma efikasnim, piše stajenamrezi.com.

Sastojci:

5 šolja kuvane vode
100 g šljiva
100 g urmi

Priprema:

U kuvanu vodu stavite urme i šljive. Ostavite 15 minuta, a zatim izvadite i ostavite da se ohladi. Uzimajte ujutru na prazan želudac jednu kašiku. Očistiće vaš probavni trakt od toksina i riješiti probleme kao što je zatvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.