Formiran MO Gradac u Pljevljima
MO Gradac

Formiran MO Gradac u Pljevljima

Demokrate Pljevalja nastavljaju sa zaokruživanjem svoje partijske infrastrukture. Na red je došao MO Gradac. Za presjednika Mjednog odbora Gradac izabran je Mišo Pajević, za potpresjednike su izabrani Žarko Danilović i Vaso Jelovac, dok je za sekretarku mjesnog odbora izabrana Mira Tanjević, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Na sastanku je kako se dodaje, izraženo zadovoljstvo masovnim učlanjivanjem Pljevljaka u Demokrate, iz svih djelova grada i sela.

"Demokrate MO Gradac su izrazile nezadovoljstvo odnosom aktuelne lokalne i državne vlasti prema njihovom naselju. I zaista, ožiljci koje je ostavila tridesetogodišnja vladavina DPSa na Pljevlja i Gradac su vidljivi na svakom koraku. U Gradac su se nekada doseljavali  ugledni inžinjeri i rudari, dok danas ovo naselje predstavlja idealnu scenografiju za holivudske filmove strave i užasa. Napuštene stambene zgrade, oronuli poljoprivredni objekti, odlazak mladih danas predstavljaju sumornu sliku ovog nekada lijepog rudarskog mjesta. Mještani Graca sjećaju se srećnih dana kada je rudnik Šuplja Stijena predstavljao privredni gigant, toliko moćan da je od dijela tog novca izgrađena dvorana Tivoli u Ljubljani", saopšteno je.

Dodaje se da su se apsolutno svi prisutni na sastanku složili da je za ovako beznadežno stanje u Gracu "odgovorna kriminogena vlast na državnom nivou, dok njen lojalni ogranak na lokalnom nivou ništa ne preduzima da građanima bude bolje".

"Konstatovano je i da su Demokrate jedina šansa za oporavak pljevaljske opštine, kao i čitave Crne Gore. Masovnom podrškom svih građana Pljevalja, na proljeće će se definitivno završiti sa tridesetogodišnjim mrakom koji se nadvio nad Pljevljima i Crnom Gorom", zaključuju Demokrate.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.