Uhapšeni Alžirci u Podgorici: Iz auta ukrali kablove, prsluk, rančeve
Ilustracija

Uhapšeni Alžirci u Podgorici: Iz auta ukrali kablove, prsluk, rančeve

Podgorička policija uhapsila je alžirske državljane, nastanjene u Podgorici, A.M. (25) i H.L. (22), zbog sumnje da su počinili dva krivična djela krađa, na štetu V.D. i P.T. Time su u kratkom roku rasvijetljena ova dva krivična djela.

"Sumnja se da su A.M. i H.L. oba krivična djela počinili u toku noći između 2. i 3. decembra u Studentskoj ulici u Podgorici, na način što su iskoristili to što su dva vozila podgoričkih registarskih oznaka, „VW Passat“ i „Hyndai“, bila otključana. Oni su, kako se sumnja, iz oba vozila otuđili kablove za paljenje vozila, dok su iz prvog još otuđili i prsluk a iz drugog i dva ranca u kojima su se nalazili CD-ovi i vizit karte", saopšteno je iz policije.

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Osumnjičena lica su, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinila navedena dva krivična djela.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.