Izabrano novo rukovodstvo Foruma žena Socijaldemokrata Bar
Sa sjednice

Izabrano novo rukovodstvo Foruma žena Socijaldemokrata Bar

Na sjednici Foruma žena Socijaldemokrata Bar, koja je održana juče, izabrano je novo rukovodstvo. Za predsjednicu je izabrana Jelena Vučeraković.

Funkciju potpredsjednica u ovom mandatu obavljaće Milena Đonović, Elvedina Gerina i Aleksandra Grabež, dok je Tatjana Vučetić nova sekretarka Foruma žena SD Bar.

Kako je saopšteno iz te partije, tokom sastanka dogovorene su aktivnosti za naredni period i konstatovano da će Forum žena u Baru dati izuzetan doprinos predstojećoj kampanji za lokalne izbore koji će biti održani naredne godine, koju su svi oblici organizovanja Socijaldemokrata uveliko započeli.

Predsjednica Foruma žena SD Bara, Jelena Vučeraković, izrazila je zahvalnost na ukazanom povjerenju i istakla da će novo rukovodstvo Foruma žena raditi na daljem jačanju organizacije žena, koja je i u prethodnom periodu posvećeno i ozbiljno promovisala ideje izvorne socijaldemokratije ne samo u Baru, nego u čitavoj Crnoj Gori.

Jedan od zajedničkih prioriteta po pitanju aktivnosti Foruma žena za naredni period jeste edukacija žena u smislu postizanja većeg učešća žena u procesima upravljanja i odlučivanja, ali i kreiranje konkretnih politika, koje se tiču žena, s posebnim naglaskom na ekonomske teme - navodi se u saopštenju.

Sjednici je prisustvovao i predsjednik OO SD Bar, Mićo Orlandić, koji je istakao da su žene uvijek bile nezaobilazni činilac izvorne socijaldemokratske ideje i veoma važan oblik organizovanja unutar Socijaldemokrata.

On je, takođe, izrazio zadovoljstvo brojnošću i kvalitetom žena koje čine Forum žena SD Bar, a novom rukovodstvu je poželio uspjeh u daljem radu.

Sjednici su prisustvovali i predsjednici ostalih oblika organizovanja SD Bar i to Budimir Vukić, predsjednik Foruma penzionera i Drago Drobnjak, predsjednik Omladine SD Bar

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.