Bošnjak reagovala na odgovor Glavnog grada po pitanju davanja licenci taksi službama
Branka Bošnjak

Bošnjak reagovala na odgovor Glavnog grada po pitanju davanja licenci taksi službama

Bilo bi lijepo da se u Glavnom gradu dogovore šta stvarno misle o taksi službama, saopštila je danas Branka Bošnjak, poslanica Demokratskog fronta (DF).

Ona je reagovala na saopštenje odbornice Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštinie opštine (SO) Glavnog grada, Aet Salh koja je kazala da je "uveden red u taksi prevoz u skladu sa zakonom". 

"Samo prije tri dana Migova savjetnica za informisanje Draženka Božović na svom fejsbuk profilu  kaže "da bi sve taksi službe u gradu trebalo ugasiti pa da se zna da ih nema", a sada se u reagovanju na moje saopštenje pišu hvalospjevi. Jer ovako situacija je malo šizofrenična. Ovaj status Migove savjetnice ističem, jer je upravo ona zadužena da piše saopštenja i reagovanja u ime Glavnog grada, a onda potpiše nekog od odbornika DPS, od kojih obično nikad glasa na sjednicama Skupštine nismo čuli. Ovog puta je odobrala odbornicu Aet Salh", istakla je Bošnjak.

Ona je dodala da postavlja retoričko pitanje. 

"Kad savjetnica govori iskreno, onda kad bez pritiska iznese svoj stav na FB profilu ili onda kad mora po naređenju šefa da odgovori kako je sve sjajno i bajno po pitanju taksi službi? Sve je jasno", zaključila je Bošnjak. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.