La­ra Ste­še­vić do­ni­je­la Crnoj Gori len­tu am­ba­sa­do­ra tu­ri­zma iz Kine
Foto: Instagram, Lara Stešević

Miss To­u­rism World

La­ra Ste­še­vić do­ni­je­la Crnoj Gori len­tu am­ba­sa­do­ra tu­ri­zma iz Kine

Miss To­u­rism World, ko­je se odr­ža­va u Ki­ni, naj­pre­sti­žni­je je svjet­sko nad­me­ta­nje u lje­po­ti na ko­jem se pred­sta­vlja­ju dje­voj­ke iz 60 dr­ža­va svi­je­ta. Ove go­di­ne Cr­nu Go­ru je pred­sta­vlja­la Pod­go­ri­čan­ka La­ra Ste­še­vić ko­ja je sti­gla u top 15, ali i svo­joj ze­mlji do­ni­je­la len­tu am­ba­sa­do­ra tu­ri­zma.

Za­pa­žen na­stup i po­ja­vlji­va­nje u cr­no­gor­skoj no­šnji, ali i per­for­mans i ko­re­o­gra­fi­ja u na­ci­o­nal­noj ki­ne­skoj no­šnji i sa ki­ne­skim ple­som do­ni­je­li su La­ri i broj­ne po­hva­le, i brojne po­nu­de, ali i otvo­ri­la vra­ta svjet­skog mod­nog uspje­ha.

“U Ki­ni ni­sam predstvlja­la se­be lič­no već svo­ju dr­ža­vu. Za­to je mo­ja od­go­vor­nost bi­la ve­ća jer pred­sta­vljam ze­mlju iz ko­je do­la­zim i pro­mo­vi­šem nje­ne lje­po­te. Pri­pre­me su uglav­nom či­ni­le pro­be pred na­stup i iz­la­zak na bi­nu. No­si­la sam i ki­ne­sku no­šnju, ali mu­šku, zbog ve­li­či­ne”, ka­za­la je La­ra za „Dan” prenosi CdM.

Sko­ro mje­sec da­na bo­rav­ka u Ki­ni i Mon­go­li­ji obo­ga­ti­lo je La­ru do­ži­vlja­jem li­je­pog, isto­rij­skog i kul­tur­nog bo­gat­stva Ki­ne.

 

Објава коју дели Lara Stesevic (@stesevic_lara) дана

La­ra Ste­še­vić je čla­ni­ca agen­ci­je Na­ti­o­nal Style pre­ko ko­je je i pro­šle go­di­ne uče­stvo­va­la na iz­bru za Miss Qu­e­en Inter­na­ti­o­nal na Taj­va­nu gdje je već ste­kla is­ku­stvo u iz­bo­ri­ma, a ko­je je vri­jed­no pri­pre­ma­la na do­ma­ćim mod­nim re­vi­ja­ma, gdje je no­si­la mo­de­le Ma­ri­ne Ba­no­vić, Bo­ri­sa Ća­li­ća, i mno­gih dru­gih po­zna­tih kre­a­to­ra….

“Na Taj­va­nu sam ste­kla ve­li­ko is­ku­stvo, ta­ko da sam se i u Ki­ni ve­o­ma la­ko sna­šla. Po­zna­va­nje en­gle­skog je­zi­ka mi je ve­o­ma olak­ša­lo sna­la­že­nje i is­pu­nja­va­nje za­da­ta­ka, ma­da su mi bo­ra­vak u Ki­ni olak­ša­le i dje­voj­ke iz Sr­bi­je i Makedoni­je s ko­ji­ma sam se la­ko spo­ra­zu­mi­je­va­la”, iskre­na je La­ra.

U mon­gol­skom Gra­du du­ho­va uče­sni­ce iz­bo­ra su pro­bu­di­le duh lje­po­te i po­ka­za­le svi­je­tu da mla­de, uspje­šne i pamet­ne dje­voj­ke ni­je­su sa­mo li­je­pe fi­zič­ki već je li­jep i nji­hov duh.

 

Објава коју дели Lara Stesevic (@stesevic_lara) дана

La­ri pred­sto­ji uče­šće na iz­bo­ru za Mis Me­di­te­ra­na na Ku­pru u ma­ju na­red­ne go­di­ne.

“Do lje­ta ću od­lu­či­ti i ko­ju po­nu­du da is­ko­ri­stim za rad­ni an­ga­žman. Naj­pri­ma­mlji­vi­je su In­di­ja i Tur­ska, ali to će sada pri­če­ka­ti, pa ću u do­go­vo­ru sa mo­jom agen­ci­jom do­ni­je­ti od­lu­ku. Sa­da pr­vo ško­la i škol­ske oba­ve­ze, kao i domaća mod­na de­ša­va­nja”, ka­za­la je La­ra.

Ono što ne­će če­ka­ti je od­lu­ka da će njen ho­bi po­sta­ti nje­na pro­fe­si­ja, jer iako ima 17 go­di­na već je si­gur­na da će mo­da bi­ti njen po­ziv i u bu­duć­no­sti.

“Vo­lje­la bih jed­no­ga da­na da imam svo­ju agen­ci­ju, ali za to je još ra­no. Sa­da te­žim što ve­ćem bro­ju po­slov­nih angažma­na i pu­to­va­nja”, ot­kri­la je La­ra.

 

Објава коју дели Lara Stesevic (@stesevic_lara) дана

Jed­na od naj­ve­ćih La­ri­nih ži­vot­nih že­lja bio je obi­la­zak Ki­ne­skog zi­da.

 

Објава коју дели Lara Stesevic (@stesevic_lara) дана

“Još kao sa­svim ma­loj dje­voj­či­ci Ki­ne­ski zid je bio to­li­ko mi­ste­ri­o­zan i ne­do­ku­čiv da je do pri­je mje­sec da­na bio sa­mo mo­ja ve­li­ka fan­ta­zi­ja. Ali pri­li­ka ko­ju sam do­bi­la od­la­skom na ovaj iz­bor bi­lo je ostva­re­nje mog sna. Osje­ćaj ko­ji me pra­tio ne mo­že se opi­sa­ti ri­je­či­ma. Da is­pu­nim oče­vu že­lju sli­ka­la sam se sa za­sta­vom Cr­ve­ne Zve­zde i po­sla­la mu, kao va­tre­nom De­li­ji. Pu­tem dru­štve­nih mre­ža vr­lo br­zo je do­bi­la broj­ne pre­gle­de od fa­no­va ovog klu­ba, čak i po­ziv da bu­dem nji­hov gost od čel­ni­ka klu­ba, što me ja­ko ra­du­je”, ot­kri­la je La­ra.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.