Prag: Srušio se 260 metara dug pješački most, četvoro povrijeđenih(VIDEO)
Prag, ilustracija

Prag: Srušio se 260 metara dug pješački most, četvoro povrijeđenih(VIDEO)

Četiri osobe su povrijeđene kada se u Pragu srušio betonski pješački most na Vltavi, saopštila je češka služba za vanredne situacije.

Vatrogasne i spasilačke službe saopštile su da je dvoje od četvoro povrijeđenih zadobilo ozbiljne povrede, prenosi AP.

Tan20171221721277451620x0

Foto:Tanjug, Katerina Sulova/CTK via AP

Sve su žrtve bile pri svijesti po dolasku u bolnicu. Helikopter i vatrogasci uz pomoć ronioca amatera provjeravali su ima li u rijeci još žrtava.

Riječni saobraćaj je prekinut tokom potrage.

Betonski most ima 260 metara i izgrađen 1984. Nalazi u okrugu Troja u Pragu, a koristili su ga biciklisti i pješaci na putu ka praškom zoo vrtu.

Kako se navodi, još se ne zna šta je uzrokovalo rušenje mosta.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.