U čamcu Mesijevog brata pronađeni pištolj i tragovi krvi
Lionel Mesi

Uhapšen

U čamcu Mesijevog brata pronađeni pištolj i tragovi krvi

Matijas Mesi (35), brat proslavljenog fudbalera Barselone Lionela Mesija, uhapšen je kada su na njegovom čamcu pronađeni tragovi krvi i pištolj.

Stariji brat Lea, Matijas, navodno je policiji rekao da se posjekao, ali ipak nije imao dozvolu za posjedovanje pištolja kalibra .380. Nakon hapšenja prevezen je u bolnicu zbog slomljene vilice i drugih povreda, koje tvrdi da je zadobio u nesreći na vodi, prenosi Dejli mejl.

Kako je ispričao, povrijedio se kada je čamcem udario u sprud dok je vozio rijekom Panama. Međutim, policija je pronašla i pištolj na kojem je bilo "dosta krvi", rekao je tužilac koji je naredio njegovo hapšenje.

Lokalni mediji pišu da bi mogao da dobije šest mjeseci zatvorske kazne ukoliko bude proglašen krivim.

Ovo nije prvi put da se Matijas suočava sa zakonom zbog nošenja oružja. Ranije je bio dovođen u vezu sa kriminalcima, a 2015. godine proveo je 16 sati u zatvoru kada je policija pronašla nedozvoljeni pištolj kalibra .22, u njegovom automobilu. Hapšen je i 2008. godine jer je navodno imao repetiran pištolj za pojasom.

Njegov advokat, Ignjasijo Karbone, rekao je juče da porodica Mesi osporava tvrdnje policije da je pištolj pronađen na čamcu. Međutim, tužilac Hoze Luis Katerina je rekao medijima da je pištolj bio podmetnut na brod brata Barselonine zvezde.

Policijska istraga je utvrdila da je "pištolj bio speman za pucanje", i da je imao šest metaka u šaržeru.

Blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.