Žabljak pod snijegom: Palo 20 centimetara
Foto: Facebook

Saobraćaj se odvija nesmetano

Žabljak pod snijegom: Palo 20 centimetara

Snijeg koji je počeo padati prethodne večeri, nastavio je i danas povremeno intenzitetom karakterističnim za zimske dane, za koji neko od prolaznika kaže „ovaj se ne šali“.

Do podneva napadao je "zvaničnih“ 20 santimetara. Na kopnu zemlju jer je prethodnih dana palo dosta kiše.

Obilna kiša obradovala je svakoga jer je otklonila bojazan da će se ponoviti prošla godina koju je karakterisao sušan i hladan novembar i naredni period što je uzrokovalo velike probleme u vodosnadbijevanju, restrikcije i havarije instalacija u na mreži i u domaćinstvima.

2430127517588392910871652521928503736185670n

Snijeg su spremno dočekali subjekti koji se staraju o prohodnosti puteva. Saobraćaj se odvija normalno u svim pravcima. Glavne gradske saobraćajnice su blagovremeno očišćene. Visina snijega nije tolika da su, izuzev Male Crne Gore, sela blokirana. Nema problema ni sa napajanjem električnom energijom.

U trci sa snijegom brži su bili investitori i izvođači radova na pojedinim investicijama koje su iz raznih razloga čekali ove dane. Nadležni uvjeravaju da će obezbjeđenjem novih količina vode za piće tog problema naredne zime neće biti. Poznu jesen obilježili su kompleksni radovi na rekonstrukciji gradske rasvjete.

24296348175883939442048862333210116210736n

Stotine metara iskopanih kanala, montaža stubova i polaganje kablova obavljeni. Djelimično već funkcioniše nova „led“ rasvjeta. Ipak, veći broj ulica je još uvijek u mraku čekajući da se na vrhovima stubova montiraju sijalice. I za ovo stižu uvjeravanja da će kvalitetno osvijetljen grad dočekati početak zimske turističke sezone.                      

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.