Joković: Moramo da se ujedinimo kako bi
Vladimir Joković

Bojkot se pokazao se totalno pogrešnim

Joković: Moramo da se ujedinimo kako bi "preuzeli" Podgoricu od DPS-a

Opozicija iz rezultata lokalnih izbora treba da izvuče zaključak da samo ujedinjena, bez trzavica i sujete, može pobijediti DPS. Moramo da se ujedinimo i djelujemo sinhronizovano kako bismo na predstojećim izborima "preuzeli" Podgoricu od DPS-a, jer u suprotnom, bićemo u velikom problemu, ocijenio je za Pobjedu Vladimir Joković, predsjednik SNP-a.

On je, na pitanje da li je moguće da se opozicija dogovori da bojkotuje izbore u Podgorici, kazao da to nije dobro rješenje.

"Bojkot izbora do sada, kao što je slučaj bio u Nikšiću, pokazao se totalno pogrešnim, nepotrebnim i neuspješnim. Opozicija mora da izađe na izbore i da pobijedi",  kazao je Joković za Pobjedu.

Joković je istakao da rezultat izbora u Petnjici, Cetinju, Mojkovcu i Tuzima, održanim 26. novembra, nije pokazatelj stvarne snage opozicije.

"To su opštine u kojima je DPS uvijek imala veliko uporište, osim Mojkovca. Ovoga puta u Mojkovcu se pokazalo da je predsjednik Vlade učinio sve da pokaže da ima veliki uticaj i popularnost u svom rodnom mjestu", rekao je Joković.

On je kazao da, po njegovom saznanju, u toj opštini nije bilo sve regularno tokom izbornog dana.

"Po mojim saznanjima, tamo je mnogo toga urađeno što nije fer i što ne priliči izbornom procesu demokratskih zemalja", rekao je Joković.

Poručio je da građanska opozicija „mora razgovarati“ u vezi sa proteklim lokalnim izborima.

"Moramo sinhronizovano da djelujemo da bismo postigli cilj na izborima, a to bi se najbolje moglo učiniti na predstojećim izborima u Podgorici. Opozicija mora da „preuzme“ Podgoricu, jer ako to se ne desi, onda bi u narednom periodu bila u velikom problemu",  istakao je Joković.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.