Posjetioci City mall-a sjutra mogu besplatno da provjere pritisak, šećer...

Posjetioci City mall-a sjutra mogu besplatno da provjere pritisak, šećer...

Tržni centar City Mall, zajedno sa studentima Medicinskog fakulteta u Podgorici i nevladinom organizacijom MoMSIC, povodom promocije zdravog života, u subotu 2. decembra od 12h do 17h, organizuje Dan javnog zdravlja.

Kako je saopšteno iz tržnog centra City Mall, ovaj vid promocije omogućava svim posjetiocima centra da potpuno besplatno provjere zdravstvene parametre, kao što su provjera krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi, računanje BMI, snimanje EKG-a, kao i savjetovanje sa stručnjacima o mogućnostima prevencije bolesti i unapređenja zdravlja.

Sajamkreativnihdetalja01

"Takođe, u subotu i nedjelju od 10h do 22h možete prošetati City Mall-om i pogledati Sajam kreativnih detalja. Na sajmu će se predstaviti veliki broj izlagača iz  iz crnogorskog „uradi sam“ svijeta – od akademskih umjetnika, do onih koji su se izradom rukotvorina počeli baviti iz hobija. Sajam će okupiti širok spektar kreativaca iz sfere modnih detalja i detalja za kuću.

Dobar stil često se vidi kroz detalje, one modne, ali i one dekorativne za dom. Oni su traženi dodaci, koji imaju moć upotpuniti svaki stajling i prostor pružajući posebnu notu prepoznatljivosti", saopšteno je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.