Brat Mesija pred hapšenjem: Pronađeni krv i pištolj na njegovom brodu
Foto: TMZ

Brat Mesija pred hapšenjem: Pronađeni krv i pištolj na njegovom brodu

Matijas Mesi, bratio Lionela Mesija, nalazi se pred novim problemima sa zakonom pošto je policija otkrila pištolj i krv na brodu na kojem je, prema njegovim tvrdnjama, imao nezgodu.

Kada je stigao u privatni ribolovački klub nedaleko od svog doma u Argentini, Matijas Mesi je rekao čuvarima da se sudario sa pješčanim strudom. Međutim, policija je ubrzo otkrila oružje i pozvala ga je na saslušanje. Kako prenosi argentinski mediji, on se sada nalazi pred hapšenjem, pošto organi reda nisu uspjeli da ga lociraju,piše RTS.

Mediji u Argentini su prenijeli fotografije broda na kojima se jasno vide obilati tragovi krvi.

nintchdbpict0003702767401

Ovo nije prvi put da je Matijas Mesi u nesuglasju sa zakonom. Prije tri mjeseca je učestvovao u saobraćajnom udesu u kojem je sam ozbiljno povrijeđen, a prošle godine je morao da uči djecu fudbalu, što je bio dio njegove uslovne kazne jer je u njegovom vozilu pronađen pištolj.

Naređeno mu je da se kloni droge i alkohola, kao i da plati kaznu od 470 eura.

Lokalni mediji su tada prenosili da je Matijas Mesi prilikom ovog hapšenja odbio da kaže policajcima koji su ga zaustavili svoje ime, a uslijedila je i fizička konfrontacija.

Prvi put Matijas Mesi, jedan od dvojice starije braće Lionela Mesija, priveden je 2008. godine zato što je navodno imao napunjen pištolj kod sebe.

U aprilu 2011. godine, prenose argentinski mediji, preživio je pokušaj ubistva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.