Uhapšen Baranin: U stanu pronađeni oružje, municija, kapsule za eksploziv i štapini
Ilustracija

Uhapšen Baranin: U stanu pronađeni oružje, municija, kapsule za eksploziv i štapini

Barska policija uhapsila je M.R. (50) iz Bara nakon što su pretresom njegove kuće pronašli oružje, municiju, kapsule za eksploziv i štapine.

"Naime, službenici CB Bar su, postupajući shodno operativnim saznanjima, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres stana koji koristi M.R. u Baru. Pretresom su pronađeni dvije lovačke puške, pištolj marke „Vzor“, tri kapsule za eksploziv sa tri štapina kao i veća količina municije", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Osumnjičeni M.R. će, u krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.