Uhapšena Marija Kapa iz URA, zbog prijetnji poslaniku DPS-a
Foto: Facebook

Uhapšena Marija Kapa iz URA, zbog prijetnji poslaniku DPS-a

Pored svih kriminalaca i batinaša koji su u nedjelju ordinirali našim gradom, sijali strah i tukli Cetinjane, privedena naša Marija Kapa kandidatkinja za odbornicu, saopšteno je iz cetinjske URA-e.

Kako je saopšteno, Kapa je privedena po prijavi poslanika DPS-a Momčila Moša Martinovića koji se kako kažu iz URA "osjetio ugroženim i prestravljenim od riječi jedne žene, upućenih u telefonskom razgovoru".

"Marija Kapa(kandidatkinja za odbornicu) je sestra povrijeđenog Dušana Kaluđerovića koji je završio u KBC-u nakon napada momaka sa kapuljačama koje je po riječima prisutnih navodio upravo Mošo Martinović.

Ponosno, prkosno, CETINJSKI idemo dalje, nema odustajanja od slobode", navodi se u saopštenju cetinjske URA-e.

Iz Osnovnog Tužilaštva je ova informacija potvrđena.

"Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tuzilastvo u Cetinju,  policijski službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje lišili su slobode M.K. iz Cetinja, zbog osnova sumnje da je izvršila krivično djelo - ugrožavanje sigurnosti", saopšteno je.

M.K. je kako se dodaje uhapšena zbog prijetnji koje su na dan lokalnih izbora u Cetinju upućene Martinoviću poslaniku Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

Ona je nakon saslušanja kod tužioca puštena da se brani sa slobode.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.