Marković: Dok god postoji povjerenje u koaliciji ova Vlada će trajati
Foto: Gov.me, Duško Marković

Da se pridruže i druge političke stranke

Marković: Dok god postoji povjerenje u koaliciji ova Vlada će trajati

Komentarišući ocjene pojedinih medija i analitičara da ova Vlada neće ispuniti mandat i da li današnja ocjena da je rad ministara uspješan, neće usloviti promjene ni u jednom resoru, premijer Marković je naveo da dok god postoji povjerenje u koaliciji ova Vlada će trajati.

Marković je kazao da bi volio da se pridruže i druge političke stranke i da se argumenti sučeljavaju u institucijama, jer je uvjeren da bi u tom slučaju rad Vlade bio bolji.

Kada je riječ o povjerenju u rad ministara, premijer je naveo da je pored uspjeha, registrovao i određene slabosti, ali da je za ovu godinu zadovoljan radom svakog ministra pojedinačno.

Odgovarajući na pitanje novinara da li se slaže sa ocjenom predsjednika Demokratske partije socijalista da je rad ove Vlade solidan, predsjednik Vlade je rekao da se u potpunosti slaže sa takvom ocjenom, i da u narednom periodu treba potvrditi takve rezultate.

Marković  je naveo da su lokalni izbori pokazali neopravdanost bojkota opozicije, a rezultati izbora da građani ne poštuju i ne opravdavaju takav pristup opozicije.

Istakao je da zapisnici nijesu potpisani i da u gotovo svim zapisnicima nije bilo primjedbi o rezultatima izbora, već da je riječ o političkoj odluci da se ne potpišu, kako bi se stvorio prostor za opstrukciju.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.