Đoković: Čeka me dug put ka povratku na ono gdje sam stao
Foto:Facebook

Štepanek novi trener

Đoković: Čeka me dug put ka povratku na ono gdje sam stao

Češki teniser Radek Štjepanek pridružio se trenerskom timu Novaka Đokovića, što je nekadašnji najbolji teniser svijeta potvrdio na Instagramu, preko uživo četa, u kom su obojica učestvovali.

Iskusni Čeh je tako pojačao stručni štab Novaka Đokovića, na čijem čelu će i dalje biti Amerikanac Andre Agasi.

Štepanek se nedavno zvanično oprostio od teniske karijere, a sa Novakom će krenuti da trenira narednih dana u Monte Karlu, i to u sklopu priprema za početak naredne sezone.

"Radek je jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP turu i uvijek me je impresionirao njegov nivo odlučnosti, strasti i ljubavi prema tenisu. Činjenica da je tek nedavno završio tenisku karijeru, u 37. godini, govori dovoljno o tome koliko je bio posvećen i koliko je volio tenis", rekao je Novak i dodao:

"Andre je predložio da kontaktiram Radeka i sugerisao da nam se pridruži. To je jedan od razloga zbog kojih sam siguran da će njih dvojica odlično sarađivati. Nova sezona samo što nije počela, a čeka me dug put ka povratku na ono gdje sam stao. Svjesni smo da je potrebno da idem korak po korak, i da nigdje ne žurim. Osjećam se bolje, jedva čekam da opet zaigram".

Štepanek i Agasi će putovati i trenirati sa Novakom u zavisnosti od plana koji budu napravili za 2018. i kalendara takmičenja koje Novak tek treba da potvrdi.

N1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.