Beograd: Kamion se zakucao u automobil Miroslava Ilića
Miroslav Ilić

Beograd: Kamion se zakucao u automobil Miroslava Ilića

Pjevač Miroslav Ilić je doživio neprijatnost u utorak posle podne kada se kamion zakucao u njegovu "škodu" i napravio mu štetu od 100.000 dinara(oko 850 eura).

Vozilo pjevača nalazilo se parkirano u blizini centra Beograda dok je on sa prijateljima bio u obližnjem restoranu.

- Miroslav je išao na ručak i svoj auto je parkirao nedaleko od restorana. U jednom trenutku je kamion ušao u ulicu i udario pjevačevu "škodu" s desne strane i ogrebao ga po cijeloj dužini. Šteta na kolima je oko 100.000 dinara - priča dobro obaviješteni izvor Informera.

Ilić kaže da se nije mnogo potresao zbog nezgode.

- Nije to ništa ni strašno ni dramatično. Čovjek je skrenuo u ulicu i pogrešno procijenio. Ogrebao mi je desnu stranu. Ja sam za to vrijeme bio u restoranu - priča folker za "Informer" i dodaje da nije zabrinut ni za popravku "škode".

- Ne znam kolika je šteta, nisam tražio procjenu. Osiguranje će mi pokriti sve troškove.
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.