Osobe rođene u ovom mjesecu su nezasite u krevetu!
Ilustracija

Osobe rođene u ovom mjesecu su nezasite u krevetu!

Mjesec u kom ste rođeni mnogo govori o vašim seksualnim sklonostima. Zato pogledajte šta zvijezde kažu kakvi ste u krevetu, a kakva je vaša voljena osoba.

Januar: Rođeni u ovom mjesecu su prilično perverzni, teško se opuštaju, ali veoma su uporni kad ih neko zainteresuje. Seks sa ovim osobama zagarantovano je posebno iskustvo.

Februar: Uglavnom ste emotivno distancirani, strastveni, a u krevetu avanturisti.

Mart: Svi kojima je rođendan u martu u krevetu se mogu provoditi danima. Oni se vezuju za one sa kojima spavaju, pa je seks sa njima vrhunac intimnosti.

April: Rođeni u aprilu niko ne može da zaustavi kad ih neko zaintrigira. Maštoviti su, u krevetu daju sve od sebe, ali jedno te isto im brzo i dosadi.

Sekszodiac

Maj: Osobe rođene u maju u seksu su prosto nezasite. Međutim, da bi se osjećali seksi, treba im malo više. Važno je da soba, recimo, bude seksi uređena.

Jun: Vjerovatno uživate u isprobavanju novih poza. Seks vam je jako bitna životna sfera, pa se često prepuštate i vrućim telefonskim razgovorima i SMS-ovima.

Jul: Rođeni u ovom mjesecu ne mogu da spavaju baš sa svakim, oni s partnerom moraju biti emotivno povezani. Zato uživaju da zadovolje druge.

Avgust: Ako ste rođeni u avgustu, vi ste ili vrlo sebični u krevetu ili potpuno posvećeni. Ne volite kad vam se kaže šta treba da radite, ali zato volite da se hvalite umjećem.

Septembar: Strastveni ste, sve biste probali, ali samo ako ste emotivno vezani za partnera.

Oktobar: Vi u seksu nikud ne žurite, volite da zavodite, romantični ste, pa kod vas sve ide lagano u krevetu. Ponekad unesite malo strasti.

Novembar: Posesivni ste, uživate u pažnji i uvijek biste da se osjećate posebnim. U seksu volite da eksperimentišete.

Decembar: U krevetu ste kreativni, volite da glumite razne uloge, zabavni ste, ali s vama je teško povezati se.

Pink.rs