Fudbaler pretučen zbog parking mjesta, završio u bolnici

Fudbaler pretučen zbog parking mjesta, završio u bolnici

Fudbaler Zenita Denis Terentjev brutalno je pretučen sinoć, a do sukoba je došlo zbog parking mjesta blizu kuće u kojoj živi.

Fotografije lica na kojim se jasno vide posljednjice tuče ovaj fudbaler Zenita objavio je na društvenoj mreži Instagram, ali je ubrzo obrisao sliku što ipak nije promaklo medijima u Rusiji.

Oni su takođe napisali da je Terentjeva pretukao nepoznati vozač motora koji je svoje auto parkirao gdje vozilo parkira fudbaler Zenita što je ujedno i bio povod za svađu, kasnije i tuču.

Odmah nakon napada desni bek Zenita završio je u bolnici, a njegova supruga saopštila je da se nalazi u dobrom stanju i da se ne sjeća nikakvih detalja tuče.

Takođe je uputila apel na svjedoke da pruže pomoć u identifikovanju napadača, prenosi Klix.ba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.