Kašnjena na crnogorskim, zbog stanja na drugim aerodromima
Foto: Čitalac Kodexa

Crnogorski aerodromi funkcionišu normalno

Kašnjena na crnogorskim, zbog stanja na drugim aerodromima

Dosta čitalaca Kodexa javilo nam se sa informacijama o kašnjenjima letova koji danas pristižu na crnogorske aerodrome ili sa njih lete ka evropskim destinacijama. Iako ima kašnjenja, preusmjeravanja i otkazanih slijetanja crnogorski aerodromi funkcionišu normalno, u skladu sa meteo uslovima koji su takvi kakvi jesu, kaže nam PR Aerodroma Milica Babić.

„Crnogorske vazdušne luke funkcionišu normalno. Jedino je let Montenegroerlajnsa iz Beograda ka Tivtu, ranije danas, preusmjeren ka Podgorici. Kasne određeni dolasci, a samim tim i polasci sa naših aerodroma, ali su ta kašnjenja uzrokovana situacijom na evropskim aerodromima, a ne na našim. Preusmjeren je i let iz Njemačke niskobužetne kompanije Vizeir. Umjesto ka Podgorici avion je usmjeren ka Beogradu. Zašto je taj let preusmjeren ne znamo jer je to bila odluka kompanije a ne naša“, kaže za Kodex PR crnogorskih Aerodroma  Milica Babić.

2427291010215319085838339667272788n

Foto: Čitalac Kodexa

Dosta naših građana ne zna ali su letovi aviokompanija najčešće organizovani u oba smjera. Tako su danas kašnjenja na podgoričkom i tivatskom aerodromu uzrokovana kašnjenjima avio kompanija u polascima sa evropskih aerodroma. Tako je let iz Ljubljane kasnio više od dva sata a samim tim i polazak putnika sa podgoričkog aerodroma za Ljubljanu.

Ista je situacija i sa avionom Austrijaerlajnsa koji je kasnio na polasku iz Beča malo više od sat vremena. Ima kašnjenja i kod letova ka tivatskom aerodromu ali ima i letova koji se odvijaju prema redu letjenja.

U suštini, vremenske prilike ili bolje reći neprilike nijesu drastično omele  rad crnogorskih aerodroma a oni koji putuju ipak treba da pokažu malo strpljenja jer će se red letjenja vratiti u normalu.

Dovoljno je to što u ovakvom danu, kada se obaraju rekordi u padavinama, ni jedan let nije otkazan.    

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.