SD: Ponosni smo izbornim rezultatom u Tuzima
SD

I u cijeloj Crnoj Gori

SD: Ponosni smo izbornim rezultatom u Tuzima

Socijaldemokrate Tuzi zadovoljne su izbornim rezultatom koji su ostvarili na proteklim lokalnim izborima. Kako ističu, ostavareni rezultati potvrda su da Socijaldemokrate ozbiljna politička snaga ne samo u Tuzima, već u cijeloj Crnoj Gori.

“Ono što sa zadovoljstvom možemo istaći nakon održanih lokalnih izbora je činjenica da je istinska socijaldemokratija pobijedila kako u Tuzima, tako i na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici”, kaže Nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Tuzi”, Samir Adžović.

Sa zadovoljstvom ističu da su na lokalnim izborima u Tuzima, u odnosu na rezultate sa parlamentarnih izbora 2016. godine, ostvarili rast od 41 odsto za samo godinu dana.

“Na to smo veoma ponosni, jer se i ovog puta potvrdilo da su Socijaldemokrate ozbiljna politička snaga ne samo u Tuzima, već u cijeloj Crnoj Gori, koja raste iz izbora u izbore. To dokazuje i činjenica da smo treća politička stranka po broju osvojenih mandata na ovim lokalnim izborima i jedna od samo dvije partije koja je učestvujući isključivo samostalno, ostvarila parlamentarni status u lokalnim skupštinama opština u kojima su održani lokalni izbori”, kaže on.

SD Tuzi zahvaljuju svima koji su glasali za njih.

“Ono što možemo da obećamo svim građanima Tuzi i Malesije jeste da će naš rad biti zasnovan na našem izbornom programu koji je konkretan i realno ostvarljiv”, poručio je Adžović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.