Duško zabranio Jeleni da glumi u filmu
Jelena i Duško

Propali pregovori

Duško zabranio Jeleni da glumi u filmu

Jeleni Karleuši su propali pregovori o snimanju filma zbog supruga Duška Tošića.

Producenti iz Istanbula ponudili Jeleni da učestvuje u visokobudžetnom projektu u kojem bi se pojavljivao i njen muž za ogroman honorar, ali ih je zbog fudbalera odbila.

Oni su zvijezdi nudili ozbiljan honorar da je mjesecima danonoćno prate, ali joj je suprug Duško Tošić zabranio da potpiše ugovor.

S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi rekavši "ne".

Pop diva je imala veliku želju da prihvati primamljivu ponudu i sada joj je krivo što je ta saradnja propala. Ali Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspjeha u fudbalu i njegovog kluba Bešiktaš, nikako da na tacni javnosti daje svoj privatni život. Znajući to, Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubijedi da pristane na saradnju.

"Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namijenjen njenom braku sa Tošićem, koji je velika zvijezda u Turskoj", kaže izvor za Kurir.

Jelena potvrđuje ova saznanja i ističe da joj je krivo što se projekat sa Turcima neće realizovati.

"Tačno je da sam imala ponudu od Turaka, ali Duško nije za saradnju. Nepotkupljiv je ma koliko da mu nude novca. Šta da radim, ja bih pristala na keca. Čovjek je bogat i ne treba mu para, a mi siromašne supruge moramo da se složimo. Inače, Duško voli da ja kažem kako trošim svoju lovu, a ne njegovu. Skoro sam izjavila da sam zaradila više para od njega, ali to je bilo samo na nedjeljnom nivou. Na mjesečnom nema šanse da ga prestignem, a tek na godišnjem da i ne govorim", rekla je Karleuša.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.