Beograd: Narko dileri oteli dječaka iz škole, pretukli ga i mučili

Trojica osumnjičenih uhapšeni, jedan maloljetnik u bjekstvu

Beograd: Narko dileri oteli dječaka iz škole, pretukli ga i mučili

Policija je u Beogradu uhapsila trojicu osumnjičenih za otmicu dječaka D.N. (14), među kojima je i maloljetnik, dok je još jedna osumnjični maloljetnik u bjekstvu.

Uhapšeni su M.M. (18), J.A. (31) i maloljetni L.T. (17), dok je trenutno u bjekstvu maloljetni O.M. (16).

Pink navodi da je u stanu u kojem živi O. M. nađeno oko 60 tableta ekstazija.

Oni su osumnjičeni da su prije nekoliko dana oteli D. N. (14) ispred škole u koju ide, ubacili ga u putnički automobil i odvezli do Malog Mokrog Luka gdje su ga tukli i mučili.

On je uspio da pobjegne, a slučaj je prijavio policiji.

Motiv otmice su neraščišćeni odnosi u vezi sa trgovinom narkoticima.

Sumnja se da je i maloljetni D. N. prodavao narkotike za njih, ali se pretpostavlja da otmičarima nije dao onoliko novca ili narkotika koliko su oni mislili da njima pripada, pa su odlučili da ga na taj način kazne, navodi ta televizija.

M.M. (18) koji je uhapšen već je poznat po trgovini narkoticima i prije nekoliko mjeseci je zbog tog krivicnog djela i hapšen.

Sumnja se da se i ostali mladići, od kojih su dva maloljetna, bave prodajom narkotika, naveo je Pink.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.