Podgorica: Zapalio auto bivšoj ženi pa uhapšen
Ilustracija

Filmska policijska potjera

Podgorica: Zapalio auto bivšoj ženi pa uhapšen

U Ulici Miloša Obilića u podgoričkom naselju Stari aerodrom sinoć je oko 21.30 sati zapaljen “golf”, a u filmskoj policijskoj potjeri koja je uslijedila dva počinioca su privedena pravdi.

 Radi se o Bojanu Krkaloviću (31) i Veselinu Vraniću (30), bivšem suprugu vlasnice “golfa”, pišu Dnevne novine..

Odmah pošto su realizovali svoj naum da zapale “golf” Veselinove bivše supruge, dvojica osumnjičenih su se dali u bjekstvo. Ipak, nijesu uspjeli daleko da umaknu jer su za njima krenuli službenici podgoričke policije.

Naime, jedan policajac se dao u trk za Krkalovićem, a nakon 200 metara potjere je uspio da ga sustigne i uhapsi.

Krkalovićev saučesnik Veselin Vranić uspio je da za to vrijeme uđe u “BMW”, nikšićkih registarskih oznaka, i da pobjegne.

Za njim je krenulo patrolno vozilo pod rotacijom, a nakon potjere kroz niz podgoričkih ulica, i njemu su stavljene lisice na ruke. Oni su sa lica mjesta odvezeni u CB Podgorica, i biće privedeni nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Ovo je prvi slučaj hapšenja počinioca neposredno nakon paljenja automobila, pišu DN a prenosi Cdm.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.