Đuzepe Rosi se vraća fudbalu u Đenovi
Foto: Getty images

Novi dres na terenu

Đuzepe Rosi se vraća fudbalu u Đenovi

Svojeveremeno jedan od najtalentovanijih napadača Đuzepe Rosi poslije sedam mjeseci odsustva zbog povrede potpisaće za Đenovu.

Rosi je stigao u Đenovu gdje bi ukoliko prođe ljekarske preglede potpisao ugovor do kraja sezone, javlja italijanski Skaj.

Ovaj 30-godišnji fudbaler na Marasi dolazi kao slobodan igrač, nakon što mu je ljetos istekla saradnja sa Fiorentinom.

Van terena bio je od aprila kada je pokidao ligamente koljena, čak treći put u karijeri, ali sada je spreman da zaigra jer dolazi sa "čistim papirima" u Đenovu. 

Prethodno je igrao za Parmu, Mančester Junajted, Njukasl, Viljareal, Levante i Seltu. 

Za reprezentaciju Italije dao je sedam golova na 30 nastupa.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.