Pobjede u četiri opštine potvrda superiornosti politike DPS
DPS

Predsjedništvo DPS nakon sjednice

Pobjede u četiri opštine potvrda superiornosti politike DPS

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore je na večerašnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, izrazilo zadovoljstvo "ubjedljivim pobjedama koje je partija ostvarila na proteklim lokalnim izborima na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici i Tuzima, saopšteno je iz te partije.

"S obzirom na to da je DPS potvrdila političku nadmoć nad konkurencijom u sve četiri sredine koje imaju svoje specifičnosti, rezultat proteklih izbora je pokazao i superiornost temeljnih vrijednosti naše politike, prije svega opredijeljenost za građansko, multietničko, multikonfesionalno i multikulturno društvo u Crnoj Gori", kazali su u DPS-u. 

Oni smatraju da će pobjede koje su ostvarene na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici i u Tuzima biće snažan zamajac svim partijskim strukturama DPS-a uoči već zakazanih lokalnih izbora u Ulcinju 4. februara 2018. godine, onih koji će biti održani u Beranama, ali i predsjedničkih i lokalnih izbora u ostalim opštinama koji će biti održani tokom proljeća naredne godine.

Predsjedništvo DPS je razmatralo i kontinuirane političke aktivnosti koje se odvijaju u partijskoj infrastrukturi u čitavoj Crnoj Gori, u susret izborima za predsjednika države naredne godine. 

Takođe, na večerašnjoj sjednici Predsjedništva DPS razmatrane su i procedure i aktivnosti uoči opštinskih izbornih konferencija u opštinskim odborima DPS u Budvi i Herceg Novom. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.