Automobil udario djevojčicu na pješačkom prelazu
Ilustracija

Bar

Automobil udario djevojčicu na pješačkom prelazu

Sedmogodišnja djevojčica A.S. povrijeđena je danas popodne na pješačkom prelazu, kod nadvožnjaka gdje je udario automobil kojim je upravljao M.T.

Djevojčica je medicinski zbrinuta u Opštoj bolnici Bar gdje su ljekari konstatovali da nije životno ugrožena i u svjesnom je stanju.

Prema saznanjima portala Jedro u Opštoj bolnici Bar, dijete je zbog prirode povreda, upućeno u Klinički centar Podgorica na dalje praćenje.

PR Osnovnog državnog tužilašta u Baru, tužilac Radovan Đurišić potvrdio je da se saobraćajna nezgoda dogodila na pješačkom prelazu. Uviđaj je uradila policija barskog Centra bezbjednosti, po odobrenju dežurnog tužioca.

Putničko vozilo kretalo se iz pravca Ulcinja, ka Baru i naspram zgrade Elektrodistribucije, dogodila se nezgoda.

Jedro nezvanično saznaje da je bočni dio vozila zakačio djevojčicu dok je prelazila kolovoz koji u jednom pravcu ima dvije trake.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.