Garet Bejl za svadbu iznajmio ostrvo, goste će zabavljati Bijonse

Garet Bejl za svadbu iznajmio ostrvo, goste će zabavljati Bijonse

Prema najavama iz kruga bliskih prijatelja zvijezde Real Madrida, Garet Bejl će sljedećeg ljeta pred oltar odvesti dugogodišnju djevojku Emu Ris-Džons.

S tim u vezi, ovih dana su počele "curiti" informacije koje govore o pripremama za vjenčanje, te je otkriveno da Bejl priprema dvije ceremonije: jednu u rodnom Velsu, a drugu na privatnom ostrvu u Italiji, prenosi Goal.

Iz izvora bliskih ovoj zvijezdi otkriveno je kako je Bejl za raskošno vjenčanje iznajmio jedno od ostrva u blizini Italije, te je takvu uslugu platio 500.000 eura.

Takođe, istaknuto je kako bi goste na vjenčanju trebala zabavljati slavna pjevačica Bijonse jer par obožava njene pjesme.

Inače, Garet i Ema već dugo su u vezi i imaju dvije kćerke, te bi njihovo vjenčanje trebao biti jedan od najglamuroznijih događaja naredne godine u svijetu fudbala, pored Svjetskog prvenstva u Rusiji, prenosi Radio Sarajevo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.