Dok ne poprave kombi, roditelji će prevoziti djecu
Sa mjesta nezgode, foto:Kodex

Bijelo Polje

Dok ne poprave kombi, roditelji će prevoziti djecu

Đake koji pohađaju Osnovnu školu "Milomir Đalović" u mjestu Sušica, dok ne bude popravljen školski kombi, na nastavu će prevoziti roditelji.

U međuvremenu, uprava škole pokušaće da od Ministarstva prosvjete dobije pomoć za kupovinu još jednog vozila.

To je epilog razgovora roditelja čija su djeca bila u kombiju koji se prevrnuo, direktora škole i predsjednika opštine Aleksandra Žurića, prenosi Portal Rtcg.

Iz lokalne uprave ponudili su školi veći autobus za prevoz đaka, ali je uprava škole odbila jer oni ne mogu da saobraćaju uskim planinskim ulicama.

Školski kombi prevrnuo se u ponedjeljak ujutro dok je prevozio đake u školu.

Pomoć ljekara zatražilo je 8 mališana od kojih je dvoje hospitalizovano.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.