Čarobna Bijela kuća: Melanija dovela božićnu magiju u predsjedničku rezidenciju(FOTO)
Foto: Reuters

Čarobna Bijela kuća: Melanija dovela božićnu magiju u predsjedničku rezidenciju(FOTO)

Američkoj predsjedničkoj porodici ovo je prvi Božić u Bijeloj kući i zato je u duhu tradicije Melaniji Tramp pripala čast okititi unutrašnjost kuće po vlastitoj želji. Evo kako je prva dama odradila zadatak i priuštila svojoj porodici praznični ugođaj.

Melanija Tramp odabrala je i osmislila svaki kutak kuće koji krase čarobne dekoracije poput šume božićnih jelki, ukrašenih vijenaca i bijelo drveće koje krasi jedan od hodnika unutar predsjedničke rezidencije, prenosi Tportal.

"Predsjednik, Baron i ja jako se veselimo našem prvom Božiću u Bijeloj kući", izjavila je Melanija Tramp, dodajući kako su im porodične tradicije izuzetno važne, baš kao i drugim američkim porodicama.

"Nadam se da će posjetioci koji će ove godine razgledati Bijelu kuću iskusiti onaj osjećaj doma u vrijeme praznika", izjavila je prva dama, koja se svim snagama potrudila u Bijelu kuću unijeti duh Božića.

650943

Foto: Reuters

Prema službenim objavama Bijele kuće, dekoracije uključuju božićno drvce posvećeno Gold Star porodicama koje su u ratu izgubile nekog svog, posuđe predsjednika Ronalda Regana i božićne pjesme predsjednika Frenklina D. Ruzvelta iz 1866. godine, kao i glavno božićno drvce koje je nedavno dopremljeno u Bijelu kuću pomoću konjske zapruge, a koju su preuzeli Melanija i sin Baron. Ogromno božićno drvo ili jelka krasiće ukrasi od stakla ukrašeni pečatom svake savezne države. 

645348

U Bijelu kuću stiglo Božićno drvce, foto: Profimedia

Naravno, božićna čarolija nije potpuna bez božićnih poslastica, pa se prva dama pobrinula da Bijelom kućom zamirišu slasni keksići, a kraljica svih delicija je velika Bijela kuća od medenjaka za čiju je pripremu, prema riječima Melanijine stručnjakinje za odnose s javnošću, Stefani Grišam, bilo potrebno 136 kilograma tijesta.

650926

Foto: Reuters

U Bijeloj kući će se tokom decembra održati više od 100 tura otvorenih za javnost tokom kojih se procjenjuje da će predsjedničku rezidenciju posjetiti više od 25.000 građana.

Foto: Reuters

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.