Demokrate vjeruju da Gazivoda i SD neće podržati lov na građane Cetinja

Juče došlo do prvih konsultacija

Demokrate vjeruju da Gazivoda i SD neće podržati lov na građane Cetinja

Odbor Demokrata Prijestonice Cetinje saopštio je da je juče došlo do prvih konsultacija sa kolegama iz opozicije (URA, SDP, Stara Garda).

"Kako smo i obećali građanima načelni dogovor je postignut za pet minuta. Sada je na potezu SD. Vjerujemo da dr Gazivoda i rukovodstvo cetinjskog SD-a nikada neće podržati ovaj lov na građane Cetinja i iživljavanje kriminalaca angažovanih od strane DPS-a i sa jednom takvom ekipom i pomisliti da ulaze u bilo kakve kombinacije. Takođe smo uvjereni da neće biti „nikšićkog scenarija“, niti bilo kakvih režija spašavanja DPS-a, već da ćemo svi kao jedan stati na stranu Cetinja. Što se tiče Demokrata, sa nama su građani uvijek načisto: u cilju prijeko potrebnih promjena i razvlašćivanja OKG DPS u Prijestonici, iako izuzetno respektabilan politički subjekt, sa svega 50 glasova do najjače opozicione partije u Prijestonici, bez ikakvih zatezanja i odugovlačenja podržaćemo predlog URA-e i SDP-a da mjesto gradonačelnika pripadne SD-u, a kako nam funkcije i privilegije nijesu motiv za bavljenje politikom, spremni smo i da sva mjesta Demokrata ustupimo onima koji neće sa DPS-om - sve za oslobođenje Cetinja", navode iz Demokratske Crne Gore.

I pored besramne kupovine glasova, do sad neviđenih pritisaka, ucjena i zastrašivanja, djelovanja najokorelijih kriminalaca, koji su na izborni dan po komandi iz vrha cetinjskog DPS-a lovili građane ulicama grada, i pored brojnih brutalnih zloupotreba tokom cijelog izbornog dana, Cetinje je pokazalo da većinski podržava opoziciju, navode iz Demokratske Crne Gore.

"Ono što je u ovom trenutku najvažnije jeste brz dogovor cetinjske opozicije, detronizovanje onih koji su na Cetinje doveli kriminalce da tuku građane i formiranje nove lokalne vlasti. Sve što se dešavalo posljednjih mjesec dana  više nema mnogo veze ni sa politikom – u pitanju je goli opstanak Prijestonice, posljednji je čas da se sačuva njeno dostojanstvo. Ili Cetinje ili kriminalci", navode iz te partije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.