Javna rasprava za istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina

Za 2018. godinu

Javna rasprava za istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina

Ministarstvo ekonomije otvorilo je danas Javnu raspravu na nacrt Plana davanja koncesija za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina za narednu godinu koja će trajati do 12. decembra.

"Zainteresovani građani, državni organi, mjesne zajednice, nevladine organizacije, pravna lica i preduzetnici i ostali subjekti svoje komentare, primjedbe, predloge i sugestije na nacrt Plana mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj ili elektronskoj formi, na adresu: Rimski trg br. 46, Podgorica ili e-mail: [email protected]", stoji u saopštenju.

Kako se navodi, cilj Javne rasprave je da se pribave komentari i sugestije građana, svih relevantnih institucija, predstavnika privrede, nevladinog sektora, kao i stručne javnosti kako bi se tekst nacrta Plana davanja koncesija unaprijedio prije upućivanja Vladi Crne Gore na donošenje.

"Takođe, zainteresovani subjekti mogu u prostorijama Ministarstva ekonomije svakog radnog dana u vremenu od 10-13 sati izvršiti uvid u nacrt Plana davanja koncesija za 2018. godinu i dobiti dodatna pojašnjenja. Nacrt dokumenta se može preuzeti i sa sajta Ministarstva ekonomije", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.