Oglasio se Gazivoda: Rast SD-a na Cetinju 60%, čekamo pregovore
Ivan Gazivoda

Sa svima može osim sa DF-om

Oglasio se Gazivoda: Rast SD-a na Cetinju 60%, čekamo pregovore

Cetinjski SD zadovoljan je rezultatima izbora, saopštio je nosilac liste SD-a Ivan Gazivoda.

''Na izborima smo popravili naš izborni rezulttat sa parlamentarnih izbora za oko 60%. Stoga se zahvaljujem svim Cetinjankama i Cetinjanima koji su podržali našu listu i kojima je najveći interes da Prijestonica bude prva, a koji su dali povjerenje svojim sugrađanima koji žive i rade na Cetinju i koji će vazda živjeti ovdje'', naveo je Gazivoda u saopštenju.

Nadalje poručuje:

''Želim jasno da saopštim činjenicu da do sada nijesmo dobili bilo kakav zvaničan poziv od bilo koje partije za početak razgovora oko formiranja vlasti na Cetinju. Ponoviću ono više puta izrečeno - spremni smo da razgovaramo sa svim partijama, izuzev sa DF-om, sa kojim se ideološki razlikujemo'', jasno je saopštio Gazivoda.

''Što se tiče Socijaldemokrata, izborna kampanja je završena i nećemo podlijegati raznoraznim političkim spinovima i propagandi koja je, prije svega, predizbornog karaktera. Svakako da će Socijaldemokrate, ubrzo po dobijanju poziva za razgovore, formirati pregovarački tim i pripremiti platformu za razgovor u skladu sa onim što smo isticali tokom predizborne kampanje'', saopštio je Gazivoda.

Dodaje da će prioritet u razgovorima, kada dobiju poziv, biti put do rješenja problema u kojima se Prijestonica nalazi i to će biti jedina zvijezda vodilja za Socijaldemokrate, a ne funkcije.

 ''Jer smo mi u SD-u već ostvareni ljudi, kako lično, tako i profesionalno", zaključio je on.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.