Crnogorka odnijela titulu za najljepšu nošnju
Foto: Portal Analitika

Mina Pejović

Crnogorka odnijela titulu za najljepšu nošnju

Crnogorska manekenka Mina Pejović ušla je u top 15 od 62 predstavnice iz cijelog svijeta na takmičenju „Miss model of the world”, koje je održano u Kini.

Pored tako dobrog rezultata, lijepa Nikšićanka je osvojila i titulu „Miss model best of nacional costume” i Crnoj Gori poslije osam godina vratila priznanje za najljepšu nošnju.

“Prezadovoljna sam plasmanom i titulom. Ući u top 30, pa u top 15 među 62 predstavnice zemalja iz cijelog svijeta, koje su sve prelijepe, je zaista veliki uspjeh, pogotovu za malu državu kao što je Crna Gora. Ponosna sam što sam baš ja uspjela da vratim Crnoj Gori pobjednički sjaj”, kazala je Pejović.

minapejovic

Pripreme za takmičenje, dodaje Pejović, trajale su mjesec.

“Išle smo na fitnes, vježbale koreografije za finalno takmičenje, imale šutinge u oficijelnim haljinama, nacionalnim nošnjama i bikiniju”, kazala je Pejović za Pobjedu.

Put u Kinu, dodaje manekenka, donio joj je i prijateljstva.

“Stekla sam mnogo prijateljica iz Bosne, Makedonije, Perua, Italije, Turske. Družile smo se, sarađivale”, kazala je Pejović.

Takmičenje „Mis model of the world” seli se u Dubai, gdje će se manekenke, njih 15, sa titulama i lentama fotografisati, snimati spot i promovisati svoj uspjeh do 7. decembra.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.