50 estetskih operacija: Htjela je samo da liči na Anđelinu... (FOTO)
Izvor:Instagram

Bačene pare

50 estetskih operacija: Htjela je samo da liči na Anđelinu... (FOTO)

Iranka Sarah Tabar (29) prošla je nevjerovatnih 50 estetskih operacija kako bi što više ličila na slavnu Anđelini Džoli (42), piše njemački Bild. Osim operacija, Sarah se izgladnjivala i spala na tek 40 kilograma kako bi joj lice 'upalo', poput Anđelininog.

Njena promjena izgleda privukla je mnogo pratilaca na društvenim mrežama pa je za samo 28 objava na Instagram profilu privukla čak više od 250.000 pratioca.

Dobar dio njih nikako ne odobrava njene transformacije pa joj mnogi pišu kako više uopšte ne liči na ljudsko biće i upoređuju je sa likom iz animiranog filma 'Mrtva mlada'. 

Untitled

Izvor:Instagram

Koliko je tačno novca potrošila na operacije i uređivanje nije poznato, a je li bilo 'vrijedno' procijenite sami. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.