Riječ Crnogorke: Žene danas od muškaraca prave robove, ne znaju za ručak samo kafić i ulica (VIDEO)
Foto:Screenshot

Dosadila joj priča o nasilju nad ženama

Riječ Crnogorke: Žene danas od muškaraca prave robove, ne znaju za ručak samo kafić i ulica (VIDEO)

Zanimljiva situacija dogodila se jutros u jutarnjem programu Televizije Crne Gore. Jednoj gledateljki dosadila je priča o nasilju nad ženama te je kao majka i supruga stala u zaštitu muškaraca koji su kaže žrtve žena, mlađih generacija.

Gledateljka TVCG zatražila je da se  u medijima ne priča više o nasilju nad ženama, već o kako je kazala „torturi koja se vrši nad ljudima“.

„Ožene žene koje ne znaju ručak spremit, ne znaju dijete da nahrane, previju i mora čovjek da izađe iz takta da vrši nasilje ili da se makne  i ima problema sa sudom. Dajte jednu emisiju, nasilje nad ljudima žena", kazala je ova gledateljka TVCG.

Dodala je da bi i svoju ćerku lupila po glavi jer današnje generacije ne znaju šta znači domaćinstvo, majčinstvo, zanju samo za ulicu i kafiće i paštete, ne i za ručak i njegovanje djece.Ocjenjuje da žene danas prave robove od muškaraca.

Pogledajte njeno izlaganje:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.