Sunce ulazi u Strijelca: Narednih 30 dana očekujte pravi ljubavni haos
Ilustracija

Veliki preokret

Sunce ulazi u Strijelca: Narednih 30 dana očekujte pravi ljubavni haos

Sada kada smo zvanično završili sa Škorpijom, do 21. decembra bićemo pod uticajem Strijelca, heroja koji nam je potreban kako bismo izliječili naša srca i da nas podsjeti da su život i ljubav putovanje.

Ovo je period kada naša srca ispunjava zahvalnost i krećemo na put ka ljubavi. Kada je riječ o ljubavi, Strijelac zna da bude strastven i seksi, ali se u krevetu više rasplamsava ljubav nego strast.

Jedna od najvažnijih životnih stvari je ljubav, a Strijelac nas uči da je ona koju osjećamo svim unutrašnjim bićem podjednako važna kao i fizička demonstracija ljubavi. Prava ljubav počinje i u srcu i u glavi.

Kada se zaljubite, stvarno ili platonski, javlja se hemijska reakcija. Dopamin se povećava, pozitivna energija teče našim venama i postoji neizdrživa želja da dodirnete i osjetite osobu koja vas privlači. U periodu vladavine Strijelca postoji želja da se duboko prodube osjećanja.

ljubavv

Ovo su samo 4 romantična načina na koja će Sunce u Strijelcu uticati na ljubav u našim životima u narednih mjesec dana.

1. Povećanje optimizma

Ukoliko imate neke sumnje ili krizu u vezi, Strijelac će vam dokazati da prava ljubav može da pobijedi sve. Ponekad nesuglasice utiču loše na veze, naročito one duge, ali tokom ovog perioda parovi će pronaći način da pomognu jedno drugom i istraju zajedno u borbi za ljubav.

2. Srodne duše se ponovo sastaju

Niko ne voli svoju nezavisnost kao Strijelčevi, ali kada su odvojeni od osobe sa kojom su u vezi shvataju koliko imje ona bitna, piše Your Tango. Partneri će se tokom ovog perioda još više zbližiti. Oni koji su raskinuli, a i dalje se vole, imaju velike šanse za pomirenje.

3. Prihvatanje

Što se bolje razumijete to ćete bolje prihvatiti vaše različitosti. Strijelčevi vole da otvore svoje srce i dušu i podijele sa svima kako se osjećaju i zašto se tako osjećaju. Kada je ljubav ovako otvoreno pokazana i prihvaćena, onda je veza spremna za neki novi nivo.

4. Avanture u ljubavi počinju putovanjem

Strijelac je avanturistički znak, a neki parovi će možda olučiti da baš u ovom periodu odu na neko putovanje. Oni koji nisu u vezi možda se usude da upoznaju nekoga ko živi u drugom gradu ili državi online. Ovaj period donijeće mnogo veza na daljinu.

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.