Budućnost vode Vuković i Jelenić, Kažić otišao
FK Budućnost

Konačna odluka

Budućnost vode Vuković i Jelenić, Kažić otišao

Fudbalski klub Budućnost večeras je potvrdio da je raskinuta saradnja sa trenerom Draganom Kažićem.

"Odbor direktora Fudbalskog kluba Budućnost je na sjednici donio odluku da raskine saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Draganom Kažićem. Navedena odluka je donijeta isključivo na osnovu trenutne bodovne situacije na tabeli domaćeg šampionata. Klub se zahvaljuje gospodinu Kažiću i njegovim saradnicima na profesionalizmu i predanom radu u proteklih šest mjeseci i želi mu puno uspjeha u daljem radu", saopšteno je iz Budućnosti.

Poznato je i ko će voditi ekipu do kraja polusezone.

"U preostala tri kola jesenjeg dijela šampionata ekipu će voditi Božo Keca Vuković i Dejan Jelenić, a uprava kluba traži novog šefa stručnog štaba koji će potom preuzeti ekipu", stoji u saopštenju "plavih".

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.