Policajci iz Plužina spasili Ruse iz vozila koje je bilo zavijano u sniježnom nametu
Ilustracija

Policajci iz Plužina spasili Ruse iz vozila koje je bilo zavijano u sniježnom nametu

Policija Plužina u sadejstvu sa policijom Žabljaka izvela je akciju spasavanja i sa puta koji je bio blokiran usljed sniježnih padavina izvukli dva ruska državljanina.

Dežurna služba OB Plužine je, 26.novembra obaviještena od strane službenika OB Žabljak da se na prostoru Durmitora nalazi dvoje ruskih državljana, koji su se kretali putnim pravcem Plužine – Žabljak, i da je sa njima izgubljen svaki kontakt oko 19 časova.

"Odmah po prijemu obavještenja službenici OB Plužine su se uputili u pravcu Žabljaka i nakon probijanja nekoliko sniježnih blokada uspijeli da dođu do mjesta Prijespa, gdje su, zavijano u snijegu, uočili vozilo marke “Mazda” budvanskih registarskih oznaka u kojem su se nalazili T.S. (23) i A.S. (24) oboje iz Rusije", saopšteno je iz Uprave policije.

Akcija spasavanja ovih lica je završena oko 5 sati i 30 minuta ujutru.

Ruski državljani nisu povrijeđeni u događaju.

 

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.