Otkaz Monteli, Gatuzo preuzima Milan
Đenaro Gatuzo, foto:Getty

Otkaz Monteli, Gatuzo preuzima Milan

Uprava italijanskog tima Milana otpustila je šefa stručnog štaba Vinćenca Montelu, a tim će sa klupe voditi Đenaro Gatuzo.

“AC Milan obavještava javnost da je Vinćenco Montela izuzet s funkcije trenera prvog tima“, navodi se u saopštenju Uprave koja se tom prilikom zahvalila Monteli na dosadašnjoj saradnji, javlja Anadolija.

Tim će od danas sa klupe voditi bivši fudbaler i aktuelni trener mlađih selekcija Gatuzo.

Uprava tima sa San Sira poželjela je uspjeh novom šefu struke.

Milan je u novu sezonu Serie A ušao s velikim pojačanjima i očekivanjima, a otkaz Monteli uručen je nakon što je u deset posljednjih mečeva tim ostvario samo tri pobjede. Trenutno se nalazi na sedmom mjestu ligaške tabele.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.