Numerologija:Ovo su najsrećniji datumi za vjeridbu i vjenčanje
Ilustracija

Numerologija:Ovo su najsrećniji datumi za vjeridbu i vjenčanje

Prema numerologiji, brojevi i naš život imaju neraskidivu povezanost. Svako od nas ima svoj lični broj koji može puno toga otkriti o našem karakteru i budućnost, ali on vam takođe može pomoći da odaberete pravi datum za određeno važno događanje jer i taj broj utiče na nas.

Lični broj se može izračunati sabiranjem svih brojeva iz vašeg datuma rođenja. Svaki važan događaj u našem životu na neki način obilježen je tim brojem, piše zadovoljna.hr.

Metoda Izračunavanja ličnog broja

Ako je datum vašeg rođenja 01.9.1993.

9 + 1 + 1 + 9 + 9 + 3 = 32

3+ 2 = 5

Vaš lični broj je 5.

Ovaj broj koristi se za razne numerološke analize pa su tako numerolozi istražili koji su najsrećniji dani u mjesecu za vjeridbu, za pojedine lične brojeve.

Najsrećniji dani u mjesecu za vjeridbu:

Lični brojevi 1 i 8: 10., 19. i 28. dan u mjesecu

Lični brojevi 2 i 7: 7., 16. i 25. dan u mjesecu

Lični brojevi 3 i 5: 9., 18. i 27. dan u mjesecu

Lični brojevi 4 i 6: 6., 15. i 24. dan u mjesecu

Lični broj 9: 5., 14. i 23. dan u mjesecu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.