Ranjena Novljanka još uvijek životno ugrožena
Sa mjesa tragedije, foto:Radio Jadran

Stabilna i svjesna

Ranjena Novljanka još uvijek životno ugrožena

Specijalisti na hirurgiji Opšte bolnice Meljine još ne mogu sa sigurnošću reći da 45-godišnja Olga Perović iz Herceg Novog nije životno ugrožena.

– Stabilna je, svjesna, komunikativna, dobro se osjeća. Međutim, povrede su takve da je još životno ugrožena. Ipak, rani postoperativni tok je uredan – kazala je za Radio Jadran juče hirurg, dr Ljubinka Didanović.

Ona je prije dva dana sa načelnikom, hirurgom, dr Goranom Komatinom i medicinskim timom izvela komplikovanu operaciju na raznesenom grudnom košu i ruci, teško ranjene Novljanke.

Olgu Perović je u subotu u Igalu, kod “Boema”, teško ranio Nikšićanin, 56-godišnji Miodrag Kršikapa, a potom izvršio samoubistvo.

Tragedija se dogodila oko 10 sati ujutru, kada je Kršikapa Olgu pokušao da ubije kratežom.

Prostrijelne rane na njenom tijelu su mogle biti kobne.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.